Friday, 24 September 2021

Zencoso Ball

好棒的见证分享❤️

Pohlim本身就是有 遗传糖尿病,
也被称一型糖尿病。
因为糖尿病的关系影响到全身疼痛,没精神。
一路以来都要注意饮食,戒高糖,淀粉之类的,连最爱的咖啡都不能喝。
刚开始穿了我们家Aulora Pants, 和服用Shiruto身体健康了很多,直到Zencoso Ball 出现后 ,血糖的问题也大大的解决了👏
真的很感谢公司推出这么好的产品👍

#BeInternational
#遗传糖尿病 #血糖
#AuloraPants
#ZencosoBall
#Shiruto专为巨噬细胞提供了最直接的维生素
#bobotan94574732
#bobotan


Wednesday, 22 September 2021

Aulora Pants


Best gift 🎁 for our parents/ grandparents is HEALTH!

Thank you Beians Partner for sharing her grandmother testimonial.

Gunah Darumalingam  aka buy AuloraPants for her grandmother, Wearing Aulorapants more than 2 months results, age 92 years 😱 wearing Aulorapants 20 hours in one day... body shape much difference straighten body, Varicoseveins on legs much better now...😍❤️

#AuloraPantswithKodenshi
#BEInternational
#bobotan94574732
#bobotan

Tuesday, 21 September 2021

shiruto


谢谢Kei老公的见证

#真人真事 #HandDermatitis #皮肤敏感

"#富贵手"真的让我的老公很煎熬!!!  甚至半夜手很痒,不能睡觉😤

身为老婆的我,带他看了医生吃了西药两个月半都还没改善,我就介绍 SHIRUTO给See Kee⁩,她就决定购买 #Shiruto 来给老公尝试。

原本也是抱着试试的心态来服用的,结果服用到第8天就看到我老公手开始干水了😱到了12天后已经差不服恢复到之前的手🤩我真的大跌眼睛。[真的要 #先相信,#后拥有]

如果让我更加早认识到Shiruto,就不用让我老公辛苦了那么久😪 Shiruto真的让我老公富贵手大大的改善, 也帮我节省了很多钱,还回美美的少年手给我老公了❤️

#Shiruto #免疫系统维生素 #改善敏感问题
#Shiruto_IPPA1
#先相信后拥有
#Shiruto乃是免疫系统的圣品🛡️
#自体免疫力就是最好的醫生👨🏻‍⚕️
#荣获2019年大马保健品牌大奖🏆

欢迎询问了解更多
#bobotan #bobotan94574732

Wednesday, 1 September 2021

shiruto

Woohoo finally Shiruto launching in 🇸🇬 Singapore in September !!! 😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Loving the new Shiruto packaging for Singapore Market.
Halal & Approved by Singapore HSA 😍

I noticed the special underlined wording which stated:
Categorised as Supplement for
ɪᴍᴍᴜɴᴇ ʜᴇᴀʟᴛʜ ᴍᴀɪɴᴛᴇɴᴀɴᴄᴇ 💪
𝐈𝐦𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 𝐌𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞
IᗰᗰᑌᑎE ᕼEᗩᒪTᕼ ᗰᗩIᑎTEᑎᗩᑎᑕE
𝐼𝓂𝓂𝓊𝓃𝑒 𝐻𝑒𝒶𝓁𝓉𝒽 𝑀𝒶𝒾𝓃𝓉𝑒𝓃𝒶𝓃𝒸𝑒 

Only for Singapore Packaging!
#Shiruto
#BEInternational
#BeyondInspiringMinds
#TouchingLivesForEternity
#bobotan94574732


Friday, 20 August 2021

free Tiktok Class

大家好。

我有一个4天价值RM998的【玩转TIKTOK技巧培训营】的免费票送给你

感谢您的支持🥳🥳
点击马上报名保留名额哦

https://vrlps.co/Ol8Alk5/cp
截止报名日期:24/8/2021

Wednesday, 11 August 2021

shiruto


🤔:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼是什么? 
😃:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼是免疫维生素。𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼可以增强你的免疫系统。
🤔:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼如何增强免疫系统? 
😃:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼的独特成分𝗜𝗣-𝗣𝗔𝟭是免疫细胞不可或缺的维生素。
𝗜𝗣-𝗣𝗔𝟭与巨噬细胞表面受体(TLR4)结合,能够激活巨噬细胞。 
🤔:巨噬细胞在自体免疫系统里扮演什么角色?
😃:巨噬细胞在自体免疫系统里扮演4大角色。 
♥1.可以保护身体 
♥2.平衡免疫系统 
♥3.清除老化和病变细胞 
♥4.修复细胞 
🤔:巨噬细胞为何会不活跃? 
😃:巨噬细胞会因为年龄增长,环境污染,不良的生活作息变成了不活跃。巨噬细胞不活跃就导致免疫系统失调。 
🤔: 激活了自体免疫力,对我们的身体可以带来什么改变呢?
😃:可以帮助预防与改善感染,敏感,皮肤炎,高血脂,胃溃疡,骨骼疏松。 
🤔:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼有没有临床验证? 
😃:有。临床验证𝗜𝗣-𝗣𝗔𝟭的激活巨噬细胞的活性是B 葡聚糖和乳酸菌的1000倍。它还能: 
👉🏼- 减少因寄生虫感染的死亡率 
👉🏼- 减缓皮肤炎的问题高达71% 
👉🏼- 减少过敏反应 
👉🏼- 有效减少高胆固醇 
👉🏼- 减少胃溃疡 
👉🏼- 修复胰岛素细胞并且维持胰岛素的生产以延缓发病率 
🤔:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼和抗生素有分别吗?
😃:有。抗生素是帮你打病菌。𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼是激活巨噬细胞.,让他们去打病菌。 
🤔:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼是怎样的?什么味道? 
😃:𝗦𝗵𝗶𝗿𝘂𝘁𝗼是粉末状,蓝莓味道,酸酸甜甜,很好吃。

Wednesday, 4 August 2021

Aulora Pants


Terima kasih Dr Azurah ASamah perkongsian testimoni💥

EN SUAMI SAYA, SAKIT BUAH PINGGANG, SHIRUTO IMMUNITY VITAMIN DAN AULORA SERIES

Masa en suami saya mula2 di diagnosis sakit buah pinggang dan perlukan rawatan haemodialysis.... pelbagai reaksi saya terima dr rakan sekeliling...saudara mara...dan pelajar kami. Ramai yg memberi kata semangat.. tidak kurang juga yg mengeluarkan kata2 yg "demotivate" kami. Ada sorang hamba Allah tu... terpacul kata2 berikut di mulutnya... "Din..kau dah sakit buah pinggang ni...maknanya life-span ko pendek lahhh yaaa". Saya x nak ulaslah kata2 tersebut. Sebagai pesakit buah pinggang...memang normal lah bila suami x fit mcm org yg sihat.

Kebiasaannya lepas 4 jam rawatan dialysis... Memang en suami akan lepak sangat2... Tekanan darah akan menjunam turun sehingga dia rasa "gelap mata". Dan beliau akan terbaring di katil..sekurang2 nya 3 - 4 jam. Kulitnya kerap gatal2 dan slalu kena infection akibat gabungan penyakit buah pinggang dan diabetes yg dihadapinya. Pernah suatu ketika... kedua2 kakinya kehitaman seakan gangren sampaikan ada seorg saudara terdekat...mencebik muka...geli tengok keadaan kaki suami saya. Krim pelembap...ubat antibiotik mmg x lekang dr suami saya selain dr ubatan hospital yg terpaksa ditelannya..dekat 20 bijik jugak setiap hari.

Sejak dia dialisis...lebih kurang 3 tahun lalu...memang dia x pernah ambik sebarang supplement dan hanya ambil ubat doktor. Kenapa? Krn kami sangat skeptikal dgn supplement sedia ada. Antara punca kenapa en suami kena sakit buah pinggang adalah kerana pengambilan teh herba yg telah meningkatkan secara drastik paras creatinine dlm darahnya. Teh herba Triple T yg sangat popular tu. Mmg menurunkan paras glukos tp pd masa yg sama menyebabkan paras creatinine naik secara drastik !!!! 

Rawatan dialisis 3 kali seminggu...membantu cuci dan buang toksik dlm darah en suami saya. Tapi fungsinya memang tidak 100% sempurna seperti buah pinggang/ginjal kita. Bila mesin dialysis tersebut cuci darah en suami...bukan toksik jer yg ditapis dan dibuang keluar ....segala zat2 dlm darah pun...ditapis keluar. Akibatnya....bila setiap kali zat2 badan disedut keluar bersama2 toksik, sewaktu rawatan dialysis maka kesihatan en suami saya semakin menurun..... dan menurun....

Utk membantu badannya memperoleh kembali zat yg diperlukan..saya sediakan pelbagai menu makanan. Namun ...berapa banyak lah makanan yg boleh dimakan dan boleh diproses  oleh badan suami saya utk hasilkan zat yg diperlukan? Tambah pulak...dia ada kencing manis..dan darah tinggi.. kena kawal pengambilan makanan tertentu.

"Setiap penyakit ada penawarnya melainkan mati....". Benar sekali ungkapan itu. Dengan izin Allah dan barokah pada bulan Ramadhan lepas... kami ditemukan dgn Shiruto Immunity vitamin oleh seorang sahabat. Setelah kami baca mengenai produk ini........Allah bukakan hati kami utk cuba produk Shiruto ini. Asalnya kami consume Shiruto satu family utk tingkatkan sistem imuniti badan krn berjaga2 dgn covid19. Suami saya kan ada diabetes...darah tinggi...sakit buah pinggang maka dia kategori berisiko tinggi. Setelah consume produk selama 2 minggu .. en suami saya merasakan perubahan ketara pd diri dia. Luka2 ..gatal2 pd kulitnya beransur hilang...  kulit kaki yg kering..merekah..dan berair....beransur2 reda. Kulit Kaki yg kehitaman perlahan2 bertukar warna ...kembali kpd warna asal. Muka yg dulunya kerap ditumbuhi jerawat....kudis2...beransur2 pulih. Kulit muka yg kusam ..penuh kesan parut2 luka...beransur2 cerah. Ramai pulak yg menegur dia...muka dah makin putih.... Kalau dulu memang stereng kereta ..saya yg pegang...krn dia tak larat dan tak boleh fokus nak memandu. Saya yg takut nak pandu kereta besarnya tu...sampai cekap lah bawak kereta dia ....sbb terpaksa pandu dek keuzurannya. Alhamdulillah asbab shiruto...suami saya memperoleh kembali... kesihatannya.... Walaupun tidak 100% seperti sebelum kena sakit ginjal dulu...tp sudah cukup membuatkan kami sangat bersyukur. Selain dr Shiruto... asbab Pemakaian setokin dan seluar AULORA telah mempertingkatkan lagi tahap kesihatannya. Kalau dulu...en suami kerap mengadu sakit2 sendi...pd seluruh badan. 2 minggu sekali mesti nak kena panggil tukang urut.....dan sakit2 sendi tersebut menyebabkan tidur mlmnya sering terganggu. Dulu... tekanan darahnya jugak tidak menentu..kdg terlalu rendah..kdg terlalu tinggi...mencanak hingga ke bacaan 190... Asbab pemakaian setokin , pants dan basic top AULORA (dgn teknologi unik Far Infra Red).... pengaliran darah en suami saya bertambah lancar. Alhamdulillah ya Rabb.... sakit2 sendi...pd badan en suami...beransur lenyap... Tidur mlmnya lena....tekanan darahnya beransur stabil. Syukur alhamdulillah..en suami saya beransur sihat dan cergas. Kalau dulu..mmg dia uzur sangat nak solat jumaat di masjid... Tapi skrg... dia kerap tanya AJK masjid...boleh x nak join solat Jumaat?

Maaf lah kerana perkongsian saya ni agak panjang lebar. Mulanya saya teragak nak bercerita....tp bila di fikir2kan...waktu en suami saya sakit dulu...terlalu ramai yg mendoakan kesembuhan dan kesejahteraannya. Alhamdulillah doa kalian jugak asbab en suami saya beransur sihat. Saya rasa sangat berterima kasih kpd rakan2 semua... Maka saya kongsi lah dgn anda semua manfaat shiruto, setokin, pants dan basic top aulora series ini. Moga kesihatan en suami, saya serta keluarga kekal sihat utk masa2 akan datang. Kepada kawan2 semua yg saya kasihi...Saya doakan Allah Taala mengurniakan kalian....kesihatan yang baik, dijauhkan dari musibah COVID dan dibukakan pintu rezeki seluas2 olehNya.

Kepada yg nak tahu lebih lanjut ttg Shiruto Immunity Vitamin dan AULORA pants + socks... Inshaa Allah kami berbesar hati sudi terangkan kpd kawan2 semua. Hubungi saya  Saya dah sediakan link dibawah utk mudahkan kawan2 semua contact saya  👇:
For more information.
想知道更多讯息。
请联系。
Please contact Bobo at
+6594574732
http://bit.ly/WhatsAppBoBo

https://bit.ly/BeyoungBoBo